Δελτίο τύπου.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε ηλεκτρονική αποστολή τραγουδιού από το συγκρότημα των “StarBeat”, προς τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας .Ο τίτλος του τραγουδιού είναι : «Έλα πάρε με», και το ρεφρέν του το ερμηνεύει ο “Sanjuro”.

Η ηχογράφηση του έγινε πριν ένα χρόνο, στην λογική δημιουργίας υλικού προς αξιολόγηση.
Η main φωνή που ακούγεται είναι του Γιάννη Κράββα ο οποίος έχει αποχωρήσει από το σχήμα των “Starbeat” όπως έχουν αποχωρήσει οι 4 από τους 5 μουσικούς – τραγουδιστές που το σχημάτιζαν.

H αποστολή του τραγουδιού που είναι σε μορφή demo, έγινε χωρίς να έχει δοθεί καμία προφορική ή γραπτή άδεια στον αποστολέα του υλικού.

Για τους λόγους αυτούς: ζητήθηκε η απόσυρση και η οριστική του διαγραφή του συγκεκριμένου τραγουδιού από την data base των ραδιοφώνων.

Και επειδή στην ζωή όπως και στην δισκογραφία δεν είναι όλα μαύρα, ανακοινώνεται επίσημα πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει η ολοκληρωμένη δουλειά του “Sanjuro” από την δισκογραφική εταιρεία “Final Touch” συμφερόντων Μίλτου Καρατζά, ο οποίος πλέον μαζί με το team της Smile production και της Mad Box entertainment έχουν την ευθύνη των δισκογραφικών παραγωγών και του promotion του "Sanjuro".



Δεν υπάρχουν σχόλια: